Om Red Hot Poker Plants

Om Red Hot Poker Plants

I Denne Artikel:

Røde, varme pokerplanter

En højvoksende flerårig hardy i USDA zoner 5 til 10 producerer rødt hot poker (Kniphofia uvaria) et stort antal blomster på hver plante. Det gør en glimrende snitblomst, der varer en uge eller længere i en buket. Fugle, bier og sommerfugle finder denne plante attraktiv, og den udgør en glimrende tilføjelse til en have designet til at tiltrække disse flyvende pollinatorer.

Udseende

Rød hot poker er en opretstående voksende klumpformende flerårig, der når op til 4 meter eller mere under ideelle forhold. Sværdformede blade vokser fra en basal tuft. Blomstestængerne dukker op i begyndelsen af ​​sommeren sans blomstrer, som udvikler sig i terminalens ender. De danner et raceme af hængende, rørformede blomster, der åbner fra bunden opad.

webstedet

Intolerant af våde, tunge jordarter, især om vinteren, foretrækker rød hot poker fuld sol med godt drænet, tørt og mellemtørret jord. Planter rød hot poker på bagsiden af ​​den flerårige grænse eller masser den sammen i grupper af tre som en funktion i landskabet.

Sorter

Art sorter af rød hot poker har blomster i rød, orange, koral eller kombinationer. Den navngivne cultivar 'Prince Igor' har gule blomster og vokser 80 tommer høj. 'Minister Verschuur' producerer også gule blomster på mindre planter, der vokser kun 40 tommer høje.

Omsorg

Planter rød poker rhizomer 4 tommer dyb i det tidlige forår, når temperaturen er pålideligt i de øverste 40'ere. Sjældent har brug for supplerende vanding eller befrugtning, er de røde hotpokers hardy ned til 14 grader F. Grav jordstængerne ved årets ende og opbevar dem fugtige ved en temperatur på 35 grader F. I områder, hvor vintertemperaturen pålideligt er over 14 grader F, kan mulch stærkt i det sene efterår, når løvet dør ned.

Skadedyr

Rød hot poker er sjældent generet af skadedyr eller sygdomme.

Video Instruktioner: Red Hot Poker Plant - Love It or Hate It ?.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar