Om Red Columbine Plant

Om Red Columbine Plant

I Denne Artikel:

Rød columbine (Aquilegia canadensis)

Rød columbine er en indfødt wildflower fundet i hele USA. Et medlem af den store Ranunculaceae, eller buttercup, familien, dens fætre omfatter aconit, clematis, delphinium, larkspur, koral klokker og hellebore. I øst blomstrer Aquilegia canadensis fra Nova Scotia til Florida. Western rød columbine er en meget lignende sort, Aquilegia formosa. Begge dele de nikkende hoveder, røde kronblade og gule sepals, der gør columbine sådan en attraktiv tilføjelse til en sene forårshave. Relaterede sorter i Rocky Mountain stater har ofte blå eller gule kronblade i stedet for rød.

Identifikation

Vildt rød columbine findes normalt i skovområder eller alpine enge. Voksende i en højde på 1 til 2 meter høj, kan columbine identificeres i det tidlige forår af sine klynger af flade, delte blade med skulpterede kanter. Unge blade er ofte gråagtige eller blågrønne. Vild columbine vokser bedst i filtreret sollys og foretrækker fugtig humus jord, men er tilstrækkelig tørke-tolerant til at dukke op i stenrige områder. Planter vil forekomme i klippesprækker og alpine områder, hvor jorden er tynd. Fordi det er spredt af frø, vil planter til tider forekomme i grupper, med nye generationer klynget tæt på forældreplanter. Blomster dukker op på lange, fleksible stængler og blomstrer normalt mellem april og juni. Løv så gulter og dør tilbage. Formen på sine blade udgør et grundlag for vild columbine's betegnelse som en "crowfoot" plante.

Historie

Native og pioner medicinske anvendelser kan have været baseret på de beroligende egenskaber af dets frø og rødder. Ifølge Easy Wildflowers er columbine frø og rod blevet brugt til at behandle udslæt, feber og maveproblemer, selv om disse oplysninger er strengt anekdotiske. Regnskaberne for gamle og nyere medicinske anvendelser af familien Ranunculaceae er varierede. Et medlem kaldes populært bugbane og andens navn, cimefugia, oversættes som "bedbug-repeller". Fornyet interesse for naturlige lægemidler har stimuleret udforskning af, hvordan sort cohosh kan løse problemer i menstruation og overgangsalderen. Der synes ikke at være nogen systematisk videnskabelig sammenfatning af de nøjagtige medicinske egenskaber hos vilde columbine og dens fætre.

Formering

Wild rød columbine spredes naturligt gennem frø. Fordøjelse og udskillelse af fugle tegner sig for dets brede spredning og lejlighedsvis overraskende steder. I hjemhaven kan vild columbine også formeres af frø eller rodafdeling. Nyligt etablerede planter vil bladre ud i deres første vækstår, men blomstrer normalt ikke til andet år.

Forsigtig

Når du finder rød columbine i naturen, skal du lade den være der. Rotsystemer er relativt kortvarige, og fjernelse af hele planter eller alle synlige frø kan påvirke fremtidig vækst og spredning. Fjernelse af vilde planter er ulovlig i nationale og statslige parker og naturreservater. Jordudvikling har en stærk indflydelse på væksten af ​​vilde rød columbine og mange andre indfødte vildblomster. USDA Plant Database bemærker, at vilde rød columbine er blevet en truet plante i Florida. Find ud af kommercielt tilgængelige frø eller kimplanter af denne og andre native planter.

Wild Columbine i din have

Medtag vild rød columbine i enhver indfødt have, både for sin tidlige farve og dens attraktion for kolibrier og flere slags bier. Som blødende hjerte hjælper løvet med at dække de nødvendige, men unattractive remainders af det tidlige forårsblomstersløv. Vælg en planteplads med filtreret eller delvis sol; vilde columbine kan tolerere moderat men ikke dyb skygge. Sørg for godt drænet jord og inkludere forårsmadede frø i din regelmæssige vandingsplan. I slutningen af ​​den blomstrende sæson skal du holde øje med frøplanter og høste frø, når de er blevet hårde og mørke. Plant dem med det samme eller opbevar dem på et køligt tørt sted for at dele eller plante på en fremtidig placering. Opbevarede frø skal være koldstratificerede eller på anden måde vinteret efter forårets plantning.

Video Instruktioner: How to Start and Germinate Eastern Red Columbine From Seed, Aquilegia canadensis.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar