Om Rainbow Butterfly Bush

Om Rainbow Butterfly Bush

I Denne Artikel:

Tiltræk hundredvis af sommerfugle med regnbue sommerfugl busk.

Rainbow butterfly bush kræver lidt vedligeholdelse og vil fylde din have med en tung honning duft og tiltrække sværme af delikate sommerfugle. Disse buske producerer små, nektarfyldte blomster, der fodrer sommerfuglene i den lange, sene sommers vækstsæson. Regnbue sommerfuglbusken er undertiden betragtes som en invasiv plante, fordi den vokser hurtigt og nemt overhaler haven. Trim dine buske ofte for at holde væksten i skak eller bare lade den skabe en ekspansiv farvevæg.

Plantning

Space pærer 6 til 10 meter fra hinanden og begrave dem 5 til 8 inches dyb, når plantning for at give tilstrækkelig plads til vækst. En moden regnbue sommerfugl buske kan spænde 6 til 8 meter bred. Plant busk i haveområder, der modtager fuld sol til delvis skygge med godt drænet jord. Gødning er ikke nødvendig det første år, men du bør tilføje det i de efterfølgende år for at fremme væksten.

Blooms

Regnbue sommerfugl busk blomstrer fra midsommer til efterår med små, flerfarvede blomster. Den orange, lavendel og gule knopper dækker enderne af hver stamme i busken for frodig, kontinuerlig farve og duft gennem hele blomstringen. Den blomstrende del af stammen kan spænde op til 10 inches.

Beskæring

Busken kræver beskæring i det tidlige forår for at fremme blomstringen. Når den nye vækst kommer frem, beskær den gamle vækst tilbage til basen for at give plads til, at de nye stængler udvikler sig. I slutningen af ​​vinteren, trim bushen lige over jorden. Denne buske vokser og spredes hurtigt, så trim de døde blomster straks for at forhindre spredning af frø, hvis du vil indeholde planten i et mindre område.

Egenskaber

Regnbue sommerfugl busken vokser 6 til 8 meter høj i USDA hardiness zoner 5 til 9 med mørkegrønne stilke og efterlader op til 10 inches lang. Denne flerårige buske tiltrækker mange sorter af sommerfugle, men er ikke attraktiv for hjorte. Få skadedyr pest busken, men tørke eller andet stress på planten kan tillade edderkoppemider at angribe bushen.

Video Instruktioner: Cottage Farms 3-N-1 Compact Buzz Butterfly Bush on QVC.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar