Om Orange Roses

Om Orange Roses

I Denne Artikel:

Orange roser spænder i farvetone fra ildende orange fremhævet med rødt, til beroligende koraller og bleg orange toner, hvilket gør dem til et dejligt valg i blomsterbuketter og arrangementer. Påmindelse om sommersolnedgange, dyb orange roser fanger essensen af ​​varme sommeraftener, mens lysere sorter æsler farven på friskkornet citrus.

Historie

Orange roser skyldtes hybridisering af vilde gule roser og traditionelle røde roser. Relativt nyt til scenen, fremkom disse dejlige sorter i slutningen af ​​1800'erne eller begyndelsen af ​​1900'erne og tog verdens roser med storm med deres livlige nuancer. Home gardeners begyndte snart at dyrke denne slående skønhed i hjemlige haver og værfter i hele Amerika.

symbolik

Orange rose symbolisme er resultatet af at kombinere symbolikken på både den gule rose (et symbol på venskab) og det røde (et symbol på kærlighed) for at symbolisere voksende lidenskab. En gave af appelsinroser sender budskabet om tiltrækning og et ønske om at forfølge forholdet. Ironisk nok betyder appelsiner også stolthed og er passende til gradueringer og andre ceremonier.

dyrkning

Orange roser kræver samme dyrkning som enhver rose. En solrig beliggenhed, der modtager mindst 6 timers direkte sol opmuntrer frodige blade og store rigt farvede blomster. Godt drænet jord med en neutral pH (5,5 til 6,5) og høj organisk materiale, som kompost eller rottet gødning, er ideel til roser. Testning af jorden før plantning anbefales at bestemme næringsværdien og pH i din jord. Jord ændres efter instruktionerne på jordprøvesæt. Roser trives med 1 tommer vand om ugen. Hvis naturen ikke giver dette beløb, kræves supplerende vanding.

kultivarer

Med over 300 sorter varierer oransje roser i nuance fra pink-orange til fiery rød-orange med et ret antal blegede koralfarver. Disse storslåede blomster er tilgængelige i dværg, standard og klatre sorter, der gør dem ideelle til hjem huse. Parret med lilla blomster som lilla coneflower, orange roser gør et glimrende show af farve tidligt til midten af ​​sommeren. Plantning flere sorter skaber en fed påstand i enhver gård.

Overvejelser

Overvej forholdet mellem giveren og modtageren, før du vælger at sende en buket orange roser. Som stolthed og for at fejre præstationer, sender en orange roser til familiemedlemmer en dramatisk erklæring. Som gave fra nogen med spirende romantiske interesser er bleg orange roser en subtil måde at udtrykke disse følelser på. En mere lidenskabelig interesse kræver rigere nuancer af orange.

Video Instruktioner: Orange Roses ?.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar