Om Lily of the Valley

Om Lily of the Valley

I Denne Artikel:

Lily of the valley er en flerårig, en blomst, der vil vokse i mange år. Lily of the valley ser delikat ud, men det kan overleve hvor andre planter ikke kan og er resistente overfor insekter og sygdomme. Lily of the valley tilhører familien Ruscaceae, som har mere end 300 arter - herunder Salomons sæl, slangeplantage, støbejernsplante, sort mondo græs, dragetræ og abe græs.

Funktioner

Lily of the valley har små hvide, duftende klokkeformede blomster, der vokser oven på tynde stilke. De blanke grønne blade, der vokser fra plantens bund, er lige så høje som blomsterstammen, ca. 6 tommer. Bladene vil dø tilbage efter blomsterne blomstre - og når blomsterne er væk, vil de blive erstattet af skinnende røde bær.

Miljø

Lily of the valley kan vokse i fuld skygge eller fuld sol og kan fylde et lille sted i en have, hvor andre planter ikke passer. Det er hårdfør og har et områdeområde mellem 2, den koldeste zone i det kontinentale USA og 7, midt syd og dele af Stillehavskysten.

Plantning

Lily of the valley kan dyrkes af spirer, kaldet pips, der vokser fra rhizomes, og skal plantes om foråret. De kan også købes som voksende planter, der kan plantes når som helst i vækstsæsonen. Piperne skal plantes 3 til 4 inches fra hinanden, og beholderen planter 6 til 8 inches fra hinanden. Lily of the valley spredes hurtigt. Den skal plantes, så en kantsten eller et metal for eksempel kan placeres rundt om det for at holde det på plads.

Voksende

Rhizomes, en underjordisk stamme, som både blomsten og rødderne kommer fra, sender underjordiske skud til dannelse af nye planter. At holde planterne fugtige vil holde dem grønne. I efteråret tilføjes kompost til jorden. Efter at blomsterne er færdige i efteråret, graver planterne op og fjern eventuelle afløb. Dette vil give dig nye planter til at bruge andre steder og holde sengen urørte. De kan så plantes i beholdere og opbevares som køkkenplanter til vinteren og genplantes udenfor om foråret.

Anvendelser

Lily of the valley gør en god grunddækning på grund af den hurtige måde, den spredes. Den kan bruges under et stort skyggetræ, hvor det er for skyggefuldt for andre planter. Lily of the valley er også lille nok til at passe ind i de stramme steder i en stenhave. De er små, men kan bruges som snitblomster til små fartøjer som knoppevaser.

Video Instruktioner: Queen - Lily Of The Valley (Official Lyric Video).

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar