Om Lily Flowers

Om Lily Flowers

I Denne Artikel:

Lily

En traditionel forårsbloem anses for at være et symbol på håb og skønhed. Bruges til at tilføre farve til haver og landskaber, ses de også i både glade og triste lejligheder, såsom bryllupper og begravelser. Lily blomster kommer i en række fantastiske farver og nysgerrige former, med nogle af de mest almindelige former, herunder trompeter, skåle og stjerner. Hver form har variationer i den fælles form, såsom nogle trompetliljer, som er mere åbne end andre.

Historie

Have været dyrket i mere end 3.000 år, liljer er de ældste kendte blomster i historien og har inspireret forfattere og kunstnere gennem tiden. Assyriske udskæringer og kretensiske vægmalerier så langt tilbage som 1580 B.C. indeholder billeder af liljer. Nævnet ofte i Bibelen, var liljer populære blomster i jødiske og tidlige kristne civilisationer, der stod for dyd og kyskhed. Græske brude bar dem til at repræsentere overflod og renhed. I Kina betyder liljer "for altid forelsket".

Beliggenhed

Lilies vokser mest på den nordlige halvkugle i forskellige levesteder rundt om i verden, herunder Sibirien, Japan, Nordkorea og Indien. I USA kan liljer dyrkes næsten overalt, men de gør det ikke godt i ørkenerne i sydvest.

Dele

Den yderste del af en liljeblomst er perianten, som består af tre kegler og tre kronblade. Disse seks dele kaldes typisk tepals, der har de samme mønstre eller farver. Lily blomsten har seks mandlige reproduktive dele, kaldet stammer, der består af en lang filament, der holder anthers. De kvindelige forplantningsdele, kendt kollektivt som pistil, er i midten af ​​blomsten og indeholder æggestok, stil og stigma. Lily pollen kommer i forskellige farver, lige fra blød gul og orange til mørk brun, afhængigt af de særlige hybrider eller arter

typer

Ifølge Herbs2000.com er omkring 80 arter af liljer genkendt af botanikere. Asiatiske liljer, der ofte forveksles med tigerliljer, er de hårdeste af alle arter og har blomster, der varierer i farve og højde. L.A.-hybrider producerer store blomster på høje stængler, hvor nogle af dem har en duft. De fleste er opdrættet til blomstermarkedet. Orientals, den mest velduftende type, har en krydret parfume og brede blade. Trompet liljer har brug for fuld sol og er ikke så hård som andre typer.

MisforstĂĄelser

Lotusen anses almindeligvis for at være en vandlilje, men det er en helt anden plante. Mens vandliljer kommer i forskellige farver, findes lotusblomsten kun i nuancer af hvid eller pink. Tiger og dag liljer menes at være liljer, men de er ikke, da de ikke tilhører Lilum plantefamilien.

Advarsel

Lily pollen er svært at fjerne fra tøj, hud og møbler. Det bør ikke børstes, fordi det kun breder det mere ud. I stedet kan bånd bruges til at trække så meget som muligt. Når du skærer liljer til buketter, er det mere sikkert at gøre dette arbejde udenfor, klædt i gamle tøj.

Video Instruktioner: Lily Flower Fest.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar