Om Hollyhock Plants

Om Hollyhock Plants

I Denne Artikel:

Hollyhock blomsten

Hollyhocks er blomstrende planter kendt videnskabeligt som Alcea Rosea. De er en del af Alcea-slægten i familien Malvaceae og ofte omtalt som Althaea. Hollyhocks er enten kortvarige flerårige planter eller herbaceous biennial planter og består af cirka 60 arter. Hollyhocks stammer fra central- og sydvestlige Asien.

Udseende

Hollyhocks vises i en række farver, herunder rød, gul, pink, lilla og hvid. Blomsterne er formet på samme måde som tallerkener og er 4 til 5 inches i diameter. Blomstestænglerne kan vokse op til 8 meter lange. Mellem syv og tolv blomster vises normalt på hulestængler. Bladene vises på stavens stalk. Hollyhock blade er runde, brede og har palmatlober. Generelt er der fem kronblade og fem sepals på hollyhocks. Der er også mellem seks og ni skovle. Den midterste del af blomsten har en kolonneformet struktur sammensat af blomsters reproduktive organer (såsom stigmas og stamen).

Anvendelser

Hollyhocks er almindelige prydplanter i hjemlige haver, blomsterhave og bomuldshave. Hollyhocks er også almindeligt placeret bag grænserne, mod hegn og på kolibrier. Selv om de er dekorative blomster, er de ikke kendt for at være duftende og er generelt uden duft.

dyrkning

Ved dyrkning af hulehugger skal der udføres veldrænet jord, som er rig. De foretrækker fuld sol. Hollyhocks tolererer en lille smule skygge. Imidlertid er de intolerante over for fugtig vinterjord. Du behøver normalt ikke at indsætte dem, undtagen i områder med høj regn eller vind.

Companion Flowers

Hollyhocker trives sammen med andre blomsterhave blomster, herunder bellflowers (ogsĂĄ kendt som Campanula), roser, Columbine (ogsĂĄ kendt som Aguilegia) og timian.

Problemer

Som med flertallet af planter, kan hulehøns over for sygdomme og skadedyr. Nogle almindelige problemer for hulehugger omfatter bladplet, rust, snitorm og bladlus. Eliminér rust og sygdom gennem bladfjernelse for at slippe af med overvintrede sporer eller med lime svovl spray for at holde spredt ned. Undgå også problemer med hulehøns ved at fodre planten med en overflod af kompost og ikke tillade det at blive for tørt i sommermånederne. I begyndelsen af ​​foråret starter svampedræbende behandlinger, når de indledende blade vokser.

Fødevareplanter

Forskellige Lepidoptera arter larver feed på visse arter af hulehøns planter. Disse Lepidoptera arter omfatter både Painted Lady butterfly og Bucculatrix quadrigemina.

Fælles arter

Nogle almindelige Hollyhock arter til husholdnings haver er Alcea pallida, Alcea biennis, Alcea sulphurea, Alcea rugosta, Alcea heldreichii, Alcea lavateriflora, Alcea ficolia, Alcea striata og Alcea setosa.

Video Instruktioner: Gardening Tips : How to Plant Hollyhocks.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar