Om voksende roser kommercielt

Om voksende roser kommercielt

I Denne Artikel:

Roser er ofte blevet omtalt som "Garden of the Garden" for deres alsidighed og popularitet rundt om i verden. Kineserne har dyrket roser siden 2000 B.C. og de optræder fremtrædende i deres illustrationer. Med mere end 11.000 varianter af roser til rådighed, er der en rose, der er i stand til at vokse i næsten ethvert klima, selvom den kommercielle dyrkere normalt vil holde sig til de ca. 120 sorter, der er kendt for at producere ensartede blomster med ensartet vækst.

Vækstbetingelser

De fleste kommercielle rosenavlere er placeret i et tempereret klima og vil normalt vælge at dyrke størstedelen af ​​deres roser i store udendørs senge, mens de mere delikate sorter dyrkes i hothouses. En handelsvirksomhed, der ligger nær Watsonville i Californien, vokser 17 hektar roser via hydroponics, der bruger kokos og perlit som vækstmedium.

Antal amerikanske dyrkere

Antallet af kommercielle steg avlere er faldet fra et højt niveau på mere end 500 i 1980'erne til sin nuværende lavpunkt på 30 avlere, primært på grund af hård konkurrence fra Columbia, Ecuador og andre latinamerikanske lande, der giver cirka 90 procent af de afskårne roser anvendte i USA. De kommercielle roser i USA finder et nichemarked for usædvanligt roser af høj kvalitet og koncentrerer sig om dette marked.

Markeder for roser

Mens brugen af ​​roser til snitblomster er det største markedssegment, bliver de også kommercielt dyrket til videresalg til hjemmearbejdere. Der er en stigende opfordring til roser fra så forskellige grupper som parfumeindustrien; Fødevareindustrien, der anvender rose hofter, den lille frugtknopp forlod, når blomsten mister sine kronblade til madlavning; og fra producenterne af rosenolie, der bruges til fremstilling af duftende accenter til hjemmet, såsom potpourri.

Bekæmpelse af skadegørere og sygdomme

Nutidens moderne steg avlere eksperimenterer med skadedyr og sygdomme ud over standard insekticider ved hjælp af miljøvenlige kontroller såsom mariehøns og andre insekter, der vil spise svampen og andre insekter, der angriber roserne. Disse naturlige drabber er normalt økonomisk levedygtige, når de bruges i et drivhus.

Roser og bryllupper

Langt den mest populære brug for roser er i et bryllup. Roser er velegnet til brudens buket, uanset hvor afslappet eller formelt brylluppet er. Det bliver stadig mere populært at bruge rosenblad, ikke kun for gangen, som bruden går ned, men også strødt på bordpladerne og bruges i potpourri-poser som gaver til gæsterne. Som det har været i årevis, er rød stadig den mest populære farve til en brudes roser, tæt efterfulgt af hvid.

Video Instruktioner: TPB AFK: Away From Keyboard - Full - DK subs.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar