Om Gerber Daisies

Om Gerber Daisies

I Denne Artikel:

Pink Gerber Daisy

Gerber Daisies er lyse, farverige blomster, der supplerer mange andre typer blomster. De er nemme at dyrke og vil tilføje skønhed og skønhed til din blomsterhave eller indendørs plantearrangementer. Denne kombination af faktorer gør dem til et populært valg for blomsterhandlere at bruge i friskbuketter og bryllupsarrangementer.

Indfødte område

Gerber Daisy, også kendt som Gerbera eller Transvaal Daisy, stammer fra Sydafrika. De blev senere introduceret i Madagaskar og Asien. Det vokser nu over hele verden. I de varmere klimaer i Afrika er denne plante en flerårig. I USA er planten en årlig og vokser for det meste som en indendørs plante eller i drivhuse.

farver

Blomstret af Gerber Daisy kan være rød, lyserød, gul, lys orange eller hvid. Nogle af de hvide Gerber tusindfryd har en ferskenfarvetone. Rød Gerbers er strålende i farve og har et rødt center med en dyb rød indre kerne. Oransje og gule Gerbers har normalt et solidgult centrum, mens centrene af hvide og offwhite Gerber Daisies er guldfarvede. Alle farver har blanke, dybgrønne blade.

Belysningskrav

Placer Gerber tusindfryd i et vindue, der modtager indirekte eller filtreret sollys. Dette bør være væk fra varmekilder, der kan tørre ud af planten. Gerber tusindfryd kan også drage fordel af brugen af ​​en kunstig lyskilde. Udendørs, dyrk dem i et område, der er i fuld sollys.

Plantning

Disse blomster vokser godt i USDA hardiness zoner 9a til 11. Nogle områder i disse hardiness zoner omfatter sydlige Texas, Gulf Coasts of Mississippi og Louisiana, og de fleste af Florida og Hawaii. Plant Gerber tusindfryd i jord, der er mildt sur eller neutral, med en pH på 6,1 til 7,5. De bør ideelt set placeres 12 til 15 inches fra hinanden, hvis de plantes udendørs eller i mellemstore beholdere indendørs.

Type

Gerber tusindfryd er fremragende valg til plantning i en bi- eller sommerfuglhave, fordi de lyse blomsterblomster tiltrækker disse insekter. Rød Gerber tusindfryd kan også bruges til at tiltrække kolibrier til din baggård eller have, fordi kolibrier tiltrækkes af røde blomster. Gerber tusindfryd er ikke vild med hjorte, så du vil måske plante dem i områder, hvor hjorte har været et problem i fortiden.

Mad og vand

Vand Gerber tusindfryd hver syv til ti dage. Du bør lidt fugte jorden uden at bløde det. Det er vigtigt for jorden at blive jævnt fugtet. Når de ikke blomstrer, får Gerbera lov til at tørre lidt ud, før de vandes igen. Planterne kræver ikke mad til næring; Men hvis de gør dårligt, så prøv at give dem en flydende gødning.

Variationer

Der er mere end 30 sorter af Gerber Daisy. Af disse sorter er kun 13 kendt for at vokse i Sydafrika. For nylig er der udviklet mindre versioner af Gerber Daisy. Disse er kendt som Miniature Gerbera eller Germini Hybrids. Disse blomster vokser til at være kun 2 inches i højden i modsætning til den fuld størrelse Gerbera, som er omkring 18 inches.

Video Instruktioner: Home & Garden - Gerbera Daisies 101 with Shirley Bovshow - Hallmark Channel.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar