Om Gardenias

Om Gardenias

I Denne Artikel:

Gardenia planter er favoritter i det sydøstlige USA, med skinnende grønne blade og prangende hvide blomster og en sødt duftende aroma. Denne prydbusk kan stå alene som en stedsegrønne sentinel i hjørnerne af dit hus eller som en del af en grænse langs din ejendomslinje. Du kan også dyrke gardenias indendørs året rundt.

Gardenia Planter

Gardenia planter er buske eller træer, der kan bruges som hække, grænser, skærme og kageplanter. Gardenier er tropiske, men nogle sorter, såsom Cape Jasmine, er hårdføre i zone 8b til 11. Gardenia træer og buske kan være formet som en bonsai eller de kan vokse til 8 meter høj. Plant din gardenier i fuld sol til delvis eller skiftende skygge i områder med høj luftfugtighed for at opnå de bedste resultater.

Gardenia Blomster

Gardenia blomster er 2 inches i diameter med en stærk duftende duft. De spænder fra elfenben til lyse hvide og blomstrer fra det sene forår til midten af ​​sommeren. Blomsterne vil fremstå som ensomme blomster eller i små klynger over hele planten. Gardenia blomster er perfekte til skære blomster arrangementer eller til at flyde i en skål med vand. Den stærkt duftende duft fra to eller tre blomster vil fylde et værelse.

Gardenia Løv

Løvet på gardenia planter er glat og blankt i nuancer af dybgrøn. Gardenia blade er stedsegrønne i zoner over 8b. Buskene vokser naturligt i afrundet form, med blade der dækker hele planten. Gardenia løv fungerer godt i et snitblomstarrangement; bladene har sådan glans, at de næsten ser ud til at være lavet af voks.

Plantage Gardenias

At plante en gardenia, grave et hul, der er dobbelt så stor som plantens rodkugle. Når du placerer planten i hullet, bør rodkuglen være lidt over jordens niveau omkring den. Bland en 50/50 blanding af pottejord og den naturlige jord i din gård og brug den til at udfylde åbningen omkring din gardenia plante. Du skal høje jordblandingen væk fra planten, så vandet vil dræne væk fra bagagerummet. Vand den frisk plantede gardenia med en rotstimulator.

Pleje af Gardenias

Gardenias elsker fugt og foretrækker et meget fugtigt miljø. Vand dine gardenia planter en gang om ugen, men sørg for at jorden dræner godt. Omslut stammen med 3 til 4 tommer mulch for at hjælpe med at bevare fugt. Gyr planterne en gang hver måned i blomstringen med en syrebaseret gødning. Prune dine gardenia planter i det tidlige forår, før blomsterne begynder at knalde. I den blomstrende sæson skal du fjerne de døde blomsterblomstrer for at opmuntre din gardenia til at blomstre igen.

Video Instruktioner: How to Pronounce Gardenias.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar