Om Glem mig ikke blomster

Om Glem mig ikke blomster

I Denne Artikel:

Glem mig ikke tilhører Boraginaceae-familien af ​​planter og er den statslige blomst i Alaska. Deres videnskabelige navn er myosotis, hvilket betyder "musører". Der er mere end 2.700 arter i familien Boraginaceae, herunder heliotrope, Virginia bluebell lungwort, stjerneblomst, fiddlenecks og Geiger tree. Glem mig ikke er alsidige, at være lille nok til at blive plantet, hvor større planter ikke ville passe. De kræver ikke meget vedligeholdelse. Bare plante, fodre en gang imellem og nyd.

Funktioner

Glem mig ikke, at blomster blomstrer i foråret og kan være toårige (blomster der lever i 2 år) eller stauder (blomster der kan leve i flere år), afhængigt af det område de dyrkes i. Glem mig ikke vokse i klynger; har fem kronblade; kan være blå, hvid eller pink; og vokse ikke over 12 inches i højden.

Miljø

Glem mig ikke, at blomster foretrækker skyggefulde områder, men de kan klare sig godt i solen. I naturen vokser de i våde områder, så de sætter pris på en rig, våd jord. Glem mig ikke, at blomster er hårdføre fra zone 3 til zone 9, alt sammen end de koldeste og de hotteste zoner i det kontinentale USA.

Plantning

Glem mig, ikke er vokset af frø. De kan sås om foråret direkte ind i haven, efter al fare for frost er forbi. Bland organisk kompost i jorden. Dæk dem let med 1/8 tommer jord. Sæt frøene 4 til 5 inches fra hinanden. Når plantene begynder at vokse, tynd dem ud til 4 til 5 inches fra hinanden. De kan startes indendørs ca. 3 uger før den sædvanlige tid for den sidste frost.

Omsorg

Giv glem det, at jeg ikke blomstrer en almindelig universalgødning kun en eller to gange i vækstsæsonen. De vil vokse som en toårig i de koldere klimaer, medmindre de får en god mulch om vinteren. Hvis de døde blomster ikke fjernes, vil planterne genudstille sig selv. Hvis det er et område, hvor de er stauder, kan det føre til en overfyldt grund næste år. Glem mig ikke gør godt grunddække og kan plantes under højere planter eller små træer med undtagelse af evergreens.

Problemer

Kronrot ser ud som en spindelvæv i bunden af ​​planten. Det kan få planten til at dryppe væk og dø. Downy meldug fremstår som blegne pletter på bladets øverste side. Pulveragtig meldug er forårsaget af parasitter, der vokser på bladene. Rustinfektion fremstår som rustfarvede sporer på blade eller stilke. Smuts er sygdomme forårsaget af svampe. Wilt er en svamp forårsaget af varmt vejr og tørke, der kan dræbe glemmer mig ikke. Insekter som bladlus og kartoffel loppe billedet kan også dræbe glemme mig ikke.

Video Instruktioner: Henrik Blomme - SJAKAL [OFFICIEL SJAKALVIDEO].

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar