Om Blomster i Cincinnati, Ohio

Om Blomster i Cincinnati, Ohio

I Denne Artikel:

Solsikker er populære blomster i Cincinnati.

Cincinnati's milde klima giver mulighed for et stort udvalg af blomster at trives. Beliggende i USDA plantehardiness zone 6, Cincinnati har lavninger, der svæver omkring 0 grader Fahrenheit til 10 grader under nul Fahrenheit. Årgangskanaler, stauder og biennaler viser sig alle i hjemhave, med favoritter som den sorte øjne Susan, zinniaen og den søde asyl, der almindeligvis fremvises.

Klima

Cincinnati's zone 6 klima gør det til et mildt sted for havearbejde såvel som levende. Regionen er klimatisk en overgangszone, med fugtige "kontinentale" egenskaber intermeshed med sydlige subtropiske egenskaber. Dette giver mulighed for en bred vifte af havearbejde muligheder og en lang række blomster levedygtige i Cincinnati. Da byen får meget mindre sne og har en længere vækstsæson end resten af ​​Ohio, kan blomster og haver vare længere.

Overvejelser

Cincinnati somre har typisk varme og fugtige dage med køligere aftener. Forår og sommer er årets vådeste årstider; Efterår og vinter er meget tørre. Selvom byen oplever noget snefald, modtager det meget mindre end resten af ​​staten. De høje og lave temperaturer kan variere dramatisk i løbet af sæsonen, og det er ikke usædvanligt, at temperaturerne varierer fra sæsonens norm. Vellykket blomsterhavearbejde varierer derfor sædvanligvis fra årstid til sæson afhængigt af hvor varmt eller koldt vejret bliver. Når du planterer blomster i Cincinnati, skal du undgå at plante dem i områder af en have, der modtager for meget sol (eller for lidt) eller i områder, der ikke er drænet.

sæsonfisk

Cincinnatis klima er tolerant over for mange årlige blomster. Årgang vokser godt i en vækstsæson og skal genplantes hvert år. De laver ideel beholder og grænseblomster. Favoritter omfatter solsikker og kosmos. Andre annuals som morgen ære, søde asyl, morgenfruer, pansies og zinnias dot Cincinnati blomsterhave og blomsterhandler butikker i vækstsæsoner. Efter slutningen af ​​den blomstrende sæson bliver årtier brugt og skal smides væk.

stauder

Flerårige blomster eliminerer behovet for at genplante blomster hvert år, så de er et økonomisk valg for hjemmearbejdere med et begrænset budget, da blomsterne kommer tilbage år efter år. Sedum høst glæde, daylilies, peonies, iris blomster og sorte øjne Susans er nogle af de mere populære stauder dyrket i USDA zone 6. Aster, bellflower, begonier og violer er også levedygtige i Cincinnati. Flerårige blomster behøver undertiden beskæring for optimal blomstring fra årstid til sæson.

biennaler

Biennaler, i modsætning til flerårige og årlige, tager to år at fuldføre deres livscyklus fuldt ud. Den første sæson resulterer i en mindre, mere mild visning af blomster; mens anden sæson resulterer i en mere rigelig blomst, efterfulgt af plantens død. Populære biennaler, som du ikke burde have problemer med at dyrke i Cincinnati, omfatter hulehøden, lager og rævkløver. Glem mig ikke er et andet biennial, der er egnet til USDA-zone 6.

Video Instruktioner: Flower duet - Anna Netrebko & Elina Garanca (Lakmé de Delibes).

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar