Om Cosmos Flowers

Om Cosmos Flowers

I Denne Artikel:

Pink kosmos

Over et dusin sorter af kosmosplanter findes, og hver producerer en anden farveblomst. Cosmos blomster vokser i nuancer af hvid, lyserød, gul, rød, orange, gul og nogle blomster indeholder to farver i en blomst. Kosmos er så navngivet, fordi spanske præster følte blomsterne udviklet til "et ordnet arrangement af kosmiske proportioner."

Beskrivelse

Cosmos planter vokser op til 7 meter høj. Bladene er fine og klare, og ligner meget på bregner. Kosmos stammer er runde, stive og stærke. Hver blomsterstamme har en enkelt blomst. Blomsterne er åbne og brede, med jævnt fordelte overlappende kronblade omkring et lille, mørkt center.

Plantebehov

Kosmos blomster foretrækker sollys, men tolererer noget skygge. For optimal vækst, plantekosmos i et område, hvor de modtager mindst 10 timers stærkt sollys hver dag. Kosmos tolererer enhver form for jord, herunder dårlig kvalitet, stenet jord.

Vandbehov

Kosmos kræver meget lidt vand, og foretrækker tørkelignende forhold. De kan overleve på vandet, de modtager fra sjældne regnbruser. Tillæg kun med vanding, hvis der er en hel måned uden regn. Ellers må du ikke vand, selvom jorden er tør.

Formering

Kosmos formeres via frø eller division. De store frø spire hurtigt og bolte op til 5 fod i en enkelt vækstsæson. Rhizomes er opdelt med en skarp kniv og plantet 5 inches under jordens overflade. Hvert rhizoom udvikler sig til en ny kosmos plante.

Anvendelser

Kosmos blomster ser ud som mere sarte, mere farverige tusindfryd. De bruges i blomster arrangementer af foråret vilde blomster. De ser godt alene ud, eller som accentfarver i større arrangementer. Tørrede kosmos blomster bruges i håndværk projekter, til boligindretning.

Video Instruktioner: How to sow, grow and stake cosmos.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar