Om Colonial Landskaber

Om Colonial Landskaber

I Denne Artikel:

Landskabet i koloniale Amerika har haft stor indflydelse på ikke kun vores lands hjem, men også i vores haver. Haver var ikke bare et smukt tidsfordriv for kolonisterne; de var et spørgsmål om overlevelse. Koloniale haver leverede vigtige fødevarer og medicin. Selv om haver i dag tjener et andet formål, er der meget, vi kan lære af at studere tidligt amerikansk landskabsdesign.

Historie

Plymouth Colony-kolonisterne blev udstyret med frø fra England, men næsten sultede om vinteren 1620-21. De lærte hurtigt at dyrke majs, græskar og squash i deres nye verden, og en generation senere guvernør William Bradford skrev om haver, der ikke kun indeholdt fødevarer, men blomster. Husets kvinde var ansvarlig for haven ved siden af ​​huset. Her ville hun dyrke planterne, hun havde brug for til medicin, brygning og bagning, afstødende insekter og skadedyr, forfriskning af hjemmet og farvningstøjet. Hun ville have dyrket krydderurter til smagsstoffer, grøntsager til at lave salater og muligvis nogle få blomster, der bare kunne nyde.

Design

Af hensyn til økonomi og brugervenlighed var haven ofte i en kvadrant med vandreture imellem de fire sektioner. En kantplade som kasse, pinks eller sparsommelighed grænser op til sengene for at holde jorden på plads. Lige så mange koloniale hjem var symmetriske i stil, var det også haverne. De formelle stier mellem sengene blev undertiden lavet af mursten eller ertgrave. Knuste østerskaller var et populært sti materiale i nogle af de fine herregårde.

Selvom vi har tendens til at tro, var alle koloniale haver i den formelle stil Williamsburg eller Mt. Vernon, en mere rustik og naturlig landskabsstil kan findes på steder som National Colonial Farm i Accokeek eller Claude Moore Colonial Farm i Virginia.

Planter

Planterne i den koloniale have ville have omfattet både indfødte amerikanske planter og planter dyrket af frø bragt over fra England. Colonial Herb Gardens ville have indeholdt snesevis af planter, herunder anis, apple, borage, calendula (gryde marigold), kamille, græsser, dill, hyssop, Johnny hopper, lavendel, citronmelisse, mynte, rosmarin, rue, duftende pelargoner, southernwood, søde woodruff, tinnedyr, malurt og yarrow. Nogle ornamental favoritter af tiden var boxwood, dianthus, hollyhock, iris og roser.

Hegn

Hegn var et vigtigt element i det koloniale havelandskab. Ved koloniel lov blev der krævet hegn på mindst 4 1/2 meter omkring hver ejendom. De havde til hensigt at opbevare svindlende heste og kvæg. Mursten hegn var mest almindelige omkring offentlige bygninger. Private bygninger var mere tilbøjelige til at have en post- og jernbanehegn eller et stakhegn. Mere rustikke wattle hegn blev lavet af kviste, grene eller vinmarker vævet sammen om foråret, da materialet stadig var bøjeligt.

Fritid

Selvom du ikke har plads til en stor formel have, er der elementer af kolonial landskabsdesign, som du kan medbringe i din egen have, f.eks. En urtehave. Landskabsdesigner Ruth Foster forklarer, hvordan man inkorporerer nogle af disse koloniale ideer i en video på BobVila.com. Ved at genskabe et kolonialt landskab til et moderne kolonialstilhjem bruger hun to junipers til at tjene som vogter til forhaven. En tredje enebær, klippet topiary-stil til at danne tre separate glober, tjener som centerpiece af haven. Hun beskæftiger også roser, hortensia, holly, crabapples og lilla. Lilac var en særlig favorit i kolonitiden, og blev importeret fra England meget tidligt.

Video Instruktioner: Hobart Vacation Travel Guide | Expedia.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar