Om Coconut Palm Tree

Om Coconut Palm Tree

I Denne Artikel:

Kokosen har en hvidkern interiør, der er frøets endosperm.

Kokospalmen, en tropisk plante, der ikke tolererer frost, vokser udendørs i USDA hardiness Zones 10 og varmere. Under skønhed i form og tekstur, ental, ofte hælder stammen er kronet af en flagrende tot af store blade, der er udsøgt mod en tropisk himmel. Træet, fibrene og frugterne af kokospalmen har spillet en central rolle i livet for polynesiske og sydøstasiatiske kulturer.

Taksonomi

Forskere klassificerer kokospalmen som en angiosperme eller blomstrende plante. Det er en monocot, der kun har et frøblad efter spiring. Det er medlem af palmefamilien, Arececeae, og yderligere organiseret i underfamilien Arecoideae, stamme Cocoae, subtribe Butiinae. Det botaniske navn for denne palme er Cocos nucifera.

Fordeling

Coconutpalmen i dag ses vokset over alle de tropiske områder i verden. Etnobotanister mener, at denne palme stammer fra det sydøstlige Asien, Indonesien, Malaysia og Filippinerne. Hav- og vindstrømme spred de flydende frugter til øerne Melanesia og senere længere østover over Stillehavet. På lignende måde flydede kokosfrø vestpå til Indien og Ceylon og sydover til det nordlige Australien. Kokosfrø og planter er blevet spredt til dele af Afrika og tropiske Amerika siden det 17. århundrede, da handel og shipping steg over hele verden.

Størrelse

En enkelt-trunked plante, vil kokospalmen nå en moden højde på mellem 80 og 100 fod, selv efter 40 års alderen, en plante er typisk 65 feet tall. Baldakinen eller blomstertræet på toppen af ​​bagagerummet kan være så bredt som 26 til 30 fod i diameter.

løv

Bladene eller frøerne af kokospalmen er mellem 10 og 20 fod lange og har stive, gule stængler eller petioler. Hvert blad består af hundredvis af foldere, der er 2 til 3 fod lange og kun 2 til 4 inches brede. Farven på fronden varierer alt afhængigt af dyrkningsforholdene og sorten, men varierer generelt fra dyb, mørkegrøn til oliven, gulgrøn.

Blomst

Blomstrende struktur af en kokosnødpalme kaldes en blomsterstand, da den er en stor forgrenet struktur med tusindvis af små blomster. Det fremstår i den varme del af vækstsæsonen, der kommer frem blandt fronds i baldakinen. Botanisk blomstrende kaldes blomsten. Der er mange forgreningsstænger på foden, hver med hundreder af små hanblomster, men kun to eller tre kvindelige blomster kaldet knapper. Alle blomsterne er cremet hvide til palestinske gule.

Frugter og frø

Når vinden flytter pollen fra mandlige blomster til kvindens knapper, begynder knapperne at udvikle sig i de store frugter, vi alle genkender. Når den er voksen, er en kokosnød ca. 12 inches lang og er tresidet, lysegul til grøn eller brunagtig. Frugten er botanisk en fibrøs drupe. Den har en tynd hård hud; et tykt lag af fibrøst husk under og en meget hård skal, der er chokoladebrun i centerfrøet. Når frøene er revnet åben, den "kokos frugt" afslører en hvid kerne, der er sød og velsmagende, med en vandbaseret væske, kendt som "kokosmælk."

Anvendelser

Kokospalmen betegner ofte "livets træ", og tjener mange nyttige formål som fødevarekilde, byggemateriale og fremstilling af håndværk. Uden tvivl er denne palme brugt som et prydplante, der formidler en smuk silhuet, der er synonymt med varme, tropiske landskaber.

Video Instruktioner: How to plant a coconut palm.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar