Om Canterbury Bells

Om Canterbury Bells

I Denne Artikel:

Om Canterbury Bells

Canterbury klokker er en favorit af gartnere i hundreder af år, og er en smuk tilføjelse som masseplantager i blandede græshave eller som enkeltplantager i containere. På grund af deres tilbagevendende vane anses disse blomster ofte for at være en flerårig; i virkeligheden er Canterbury klokker hårde herbaceous toårige blomster. En del af Campanula-familien, som betyder "tårnens klokke" på latin, de høje blomsterpidser af delikate klokkelignende blomster, der skal skæres og placeres i vaser indendørs.

Tidsramme

Canterbury klokker kan plantes mellem april til juni udendørs. Så frø fra efteråret til højre efter den sidste frost. Det første år producerer det kun løv. Bladene kan forveksles med en ukrudt. Brug en plante markør for at undgå at opdrætte det ved et uheld. I løbet af det andet år producerer campanula masser af klokkelignende blomster i slutningen af ​​foråret til den tidlige sommer. Det reses selv og dør derefter. Plant den årlige dværg sort, "Chelsea Pink" i februar og det vil blomstre tre måneder senere.

Geografi

//gardenweek.org/journal/032100/Images-2/k2817.

Campanulas er hjemmehørende i bjergene i Sydeuropa. De blev introduceret som "Coventry klokker" til britiske haver i det 16. århundrede. I USA kan de vokse godt i USDA Hardiness Zones 4a til 10b.

Funktioner

Canterbury klokker vokser 24 til 36 inches høje, mens dværg sorten vokser 6 til 8 inches. De klokkelignende blomster er enten enkelt eller dobbeltblomstret i nuancer af blå, lyserød, mauve, hvid, offwhite og lilla. Det første år udgør de toårige planter en evergreen roset; Det følgende år strækker rosetterne sig ind i de klokkeformede floretter. Sorten "Cup and Saucer Mixed" har blomster, der minder om små kopper og tallerkener.

Overvejelser

Campanula vokser bedst i lys skygge til fuld sol. Jordbunden skal have god dræning, men beholder fugt med et pH-niveau på 6,6 til 7,8. Forbered haven ved at arbejde i masser af rottet gødning eller komponere flere uger før plantningen. Hvis de plantes i beholdere, plante kun 1 Canterbury klokke for hver 10 tommer pot og brug en universal kompost. Sørg for gennemsnitlig vanding, men lad ikke jorden tørre ud. Begynd et par uger efter plantning, sørg for en månedlig flydende plantning. Lad frøhovederne tørre på Canterbury klokkerne for at samle frøene. Fjern så frøene og tilsæt til komposten.

Forebyggelse / Solution

Canterbury klokker lider af snegle, som spiser kronen af ​​planterne i løbet af den tidlige sommer, især efter en regn. Brug slug pellets eller scatter grus eller groft sand omkring bunden af ​​blomsten for at håndtere dette problem.

Video Instruktioner: How To Grow Canterbury Bells.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar