Om Cactus Træer

Om Cactus Træer

I Denne Artikel:

Når Arizona sommervarmen overstiger 110 grader F, og landskabet langs motorvejen viser intet andet end acres af spiny og uvenlige flotte planter, kan man forklare kaktus for at være en af ​​Guds grimste skabninger. Men kom tilbage, når kaktusblomstene er i fuld blomst, og der vil være en anden dom. Alle kaktusser producerer blomster. Blomsterne kan være lyse gule, røde, orange eller hvide. De blomstre for blot et par dage, og nogle er kun åbne om natten.

Identifikation

Kaktusen er en familie af planter, der er hjemmehørende i Nord- og Sydamerika. Der er ca. 2.000 arter af kaktus og de fleste vokser i varme, tørre, ørkenregioner. Nogle vokser som høje træer, såsom Saguaro, som er blevet omtalt som den kæmpe kaktus. Anden kaktus, som den stikkende pære, har tendens til at vokse tættere på jorden.

Funktioner

Kaktusen er anerkendt for sin stikkende ydre. Det er typisk dækket af klynger af skarpe spines. Huden har tendens til at være tyk og kødagtig, som gør det muligt for dem at overleve ekstremt varmt vejr og tørke. Deres stamme holder vand og den tykke hud holder den fra fordampning. Nogle kaktusser udvides, når der tages ekstra vand, og derefter kontrakt, når der er vandtab.

Funktioner

Den kæmpe saguaro ligner et barentræ. Det kan vokse til 60 fod i højden. En tøndekaktus kan vokse til ca. 10 fod i højden. Hoppende kolla kan vokse til ca. 5 fod i højden. Deres spines falder så let, at de kaldes "hoppende chollas", da de fine torner synes at springe ud, når en person står tæt ved. Cacti har tendens til at vokse meget langsomt og tager et år til at vokse kun en tomme i højden.

Fordele

Kaktus giver hjem og stof til oprindelige ørkenevæsner. Små dyr, fugle og insekter føder på kaktusens blomster, mens fugle gør deres rede i stilkene af kaktus og spætte levende i de større planter. Nogle kaktuser bruges som mad, som den stikkende pære, hvis stilke kan steges og spises (efter at alle rygsmerter er fjernet). Nogle kaktuser bruges som tømmer og nogle til madfarvestof.

Historie

Forskere mener, at kaktus er vokset på jorden i millioner af år. Den første kaktus lignede træer med grene, træagtige stilke og blade. Primitive arter af kaktus har stadig disse funktioner. Over tid blev bladene omdannet til spines, og grene blev kortere og tilpassede sig til at opbevare vand og overleve i den varme ørkenregion.

Video Instruktioner: How To Resin Impregnate Wood.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar