Om Burkwood Viburnum

Om Burkwood Viburnum

I Denne Artikel:

Om Burkwood Viburnum

Der er mindst tredive forskellige typer viburnum, og burkwood sorten er en af ​​de mest duftende af dem alle. De sneboldformede blomsterklynger og skinnende grønne blade giver en dramatisk form for sofistikering til hjemmelandskabet i de varmere måneder, der langsomt skifter ind i et farverigt udvalg af blade på efteråret. Bortset fra sin skønhed gør de hårde stængler og stærk immunitet mod løvsygdomme og meldug, burkwood viburnum en plante, der virkelig aldrig går uden for sæsonen.

Identifikation

Burkwood viburnum betegnes også som "mohawk" og er kendt for sine lyse røde knopper, som giver en kløver duft, når den er i blomst. Blomstrerne varer i cirka to uger om foråret, og efterfølges af væksten af ​​røde bær, der senere skifter til sort i sensommeren. Burkwood viburnum er en del af caprifoliaceae- eller kaprifolfamilien og betragtes som en prydbusk, der har en højde på ca. otte fod og en bredde på ti fod, når den vokser fuldt ud.

Geografi

Burkwood viburnum blomstrer i USDA zoner fem til otte, og er bedst plantet i delvis skygge eller områder, der modtager fuld sollys. Planten foretrækker en sur jord, der er fugtig hele tiden, men har god dræning. Burkwood viburnum giver mulighed for god landskabspleje, fordi den trives som en grænse eller fundament plante.

Overvejelser

Beskæring er nødvendig for at burkwood viburnum har et pænt udseende og blander sig med de rene linjer i et velholdt landskab. Så hvis du ikke er praktisk med et sæt beskæresaks eller hækklipper, kan du kun overveje at plante burkwood viburnum i et område, hvor det er acceptabelt for det at vokse vildt. Også busken har tendens til at vokse ganske høj, så en stige kan også være nødvendig for at nå de øverste grene under beskæring.

Potentiel

Burkwood viburnum kan skabe en sikker havn for den lokale fugl befolkning, behagelig fugle elskere i alle aldre. Fugle fest på bær og reden under beskyttelsen af ​​buskens tætte løv. Den burkwood viburnum busk har potentialet til at tiltrække forskellige fuglearter, især mockingbird, kardinal og oriole.

Advarsel

Det er en god ide at tilbyde burkwood viburnum masser af voksende plads under plantningen. Generelt bør grænseplanter placeres mindst seks til otte fod. Men hvis jordforholdene er optimale, og buskene er plantet i direkte sollys, kan de vokse højere og bredere end forventet. Derfor er det en god idé at overveje et bredere afstande scenario. Nogle landscapers foretrækker at plante burkwood viburnum mindst 10 til tolv meter fra hinanden for at undgå overfyldning.

Video Instruktioner: About Burkwood Viburnum.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar