Om Blue Cineraria Flowers

Om Blue Cineraria Flowers

I Denne Artikel:

Blå cineraria blomster tilhører compositae familien, som er den største familie af kraftige blomstrende planter, der eksisterer, herunder goldenrod, solsikke, aster, krysantemum, tistel, salat og mælkebøtte. Blå cineraria blomster findes over hele verden.

Funktioner

Blå cineraria blomster vokser til en højde på omkring 8 inches og kan vokse fra 8 til 12 inches bred. Blomsterne har en daisy som udseende med et mørkt center. Kronbladene ringer centret i hvid med blå rundt om udefra. Det producerer mørke grønne pilformede blade, der vokser over hele stammen. Blå cineraria er årlig, så de varer kun et år, men de vil genudstille sig selv.

Miljø

Blå cineraria blomster er hårdføre i zone 4 til 9, fra dele af det sydlige New England til alle men længst syd i Florida. De skal plantes, hvor de kan få delvis skygge. De skal beskyttes mod frost og for meget sol, da begge kan være fatale.

Plantning

Start planterne indendørs i en beholder eller en bakke og brug en frøstartblanding. Skub kun frøene ned i jorden. Frøene skal have direkte sollys, eller de vil ikke vokse. Dæk dem ikke med jord. Dæk med plastfolie og tag plasten ud, når planterne begynder at spire. Når planterne har to eller tre blade, transplanterer de dem i individuelle potter. Plante udendørs, hvor de er i fugtig, men godt drænet jord. Sørg for, at rødderne ikke sidder i en pølle. De vil få rod rod. Så mellem juni til oktober og blomsterne vises om vinteren.

Omsorg

Tilsæt kompost til jorden og brug en økologisk mulch. De vil begge tilføje næringsstoffer til jorden, og mulch vil beskytte planterne om vinteren. Brug en langsom frigivelse eller flydende gødning to gange om måneden, men stop, når blomsterne vises. Vand, så jorden er fugtig om morgenen, men hold vandet væk fra kronerne og blade. De er modtagelige for angreb fra forskellige insekter som snegle, bladlus, lus og blad minearbejdere.

Anvendelser

Blå cineraria blomster er duftende nok til at blive brugt til at lave parfume. I haven arbejder de meget godt i senge med andre blomster. De kan også bruges som en grænse plante eller en kant rundt om plænen. Den blå cinerariablomst kan være en husplante, der er plantet i beholdere til en udendørs gårdhave eller i vindueskasser.

Video Instruktioner: Amazing and Most Beautiful Cineraria Flowers.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar