Om Azaleas

Om Azaleas

I Denne Artikel:

Azalea vokser i et landskab

Azaleaer er buske, der kan være stedsegrønne eller løvfældende og tilhører den samme familie som rhododendroner. Azaleaer er en af ​​de mest populære af forårets blomstrende planter, der kan dyrkes i de fleste af USA. Forskellige farver kan plantes sammen for at gøre særprægede hække, eller de kan bruges som frittstående prøveplanter.

Funktioner

Løvfældende azaleaer kan have blomster, der er gule, orange eller røde og blade, der bliver orange, rød og dyb rødbrun i efteråret. Blomsternes blomstrer bliver pastel. Evergreen azaleas vokser faktisk 2 sæt blade hver år. De mister et sæt i efteråret og vokser en anden, der falder af i foråret.

Miljø

Azaleaer som lyst men filtreret sollys. Langs kysten har de brug for mere direkte sol. Azaleaer kan dyrkes så langt nord som zone 4, så længe de får beskyttelse om vinteren og er en af ​​de meget hårdføre sorter. De kan dyrkes så langt syd som zone 9, som er den anden hotteste zone i det kontinentale USA.

Plantning

Azaleaer kan plantes om efteråret eller om foråret. Jorden skal være løs, godt drænet og indeholde organisk materiale. Grav et hul og fyld det med vand. Hvis vandet ikke løber ud i løbet af en times tid, skal du tilsætte et afløbsrør til bunden af ​​hullet for at hjælpe med dræning, eller simpelthen hæve jord for at lave en hævet planteseng. Tilsætning i noget kompost vil gøre jorden organisk. Azalea rødder ikke gå dybt, men de spredes ud, så forberede jorden til en dybde på omkring 12 inches. Plant azalia, så det er højere end jordlinjen, fordi det vil slå sig ned. Vand grundigt og anbring et tyndt lag af mulch.

Omsorg

Vand planten ugentligt under tørt vejr. Hold jorden fugtig, men ikke gennemvædet. Azaleaer skal beskæres efter blomsterne er væk. Fjern små grene, hvor de er sammenføjet med større grene. Skær ikke efter midten af ​​sommeren, eller du vil skære knopperne i de næste år blomster. I sensommeren kan du tjekke for eventuelle beskadigede grene. De skal fjernes på det punkt, hvor skaden starter. En azalea, der har en god mulch, behøver normalt ikke gødning. Hvis bladene løsner deres dybe grøn farve, skal du bruge en lille mængde speciel azaleagødning. For meget gødning kan brænde rødderne. Scorched bladmarginer er et tegn på for meget.

Problemer

Azalea Bark Scale er et problem i øst. Bladene er dækket af sooty mold. Azalea Caterpillars kan defoliere en buske. Azalea Lace Bugs gør bladene gule eller hvide. Azalea Leafminers forårsager, at leaved udvikler brune blærer. Stunt Nematodes angriber feeder rødder. Hvidløg dræber bladene.

Azalea Gall er en sygdom, der angriber blade, gør dem brune. Petal Blight er en svamp der angriber blomsterne. Powdery Meldug angriber i efteråret og får bladene til at falde tidligt. Rust er en svamp der angriber blade og bark og kan dræbe planten. Twig Blight forårsager grene til vilje.

Video Instruktioner: Iggy Azalea - Work (Explicit).

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar