Om Angel Wing Begonias

Om Angel Wing Begonias

I Denne Artikel:

Om Angel Wing Begonias

Der er mere end 1.000 sorter af begonier, der stammer fra den botaniske familie Begoniaceae coccinea, som vokser i troperne og subtropene i de nordlige og sydlige halvkugler. Begonia familien omfatter fibrøst rotte, voksblad, rex, brillantblad, dværg, spiralblad, knoldrot og mange andre, herunder rottestypen eller engelfløjbegonierne. Englefløjens navn kommer fra bladernes udvidelse, som synes at spredes ud over planten som en engels vinger.

Vækst

De fleste begonier dyrkes af det, der er kendt som bladeudskæringer. Ved stikkernes rod vil en række unge begonier begynde at vokse ved siden af ​​bladets blodårer. Nogle vil danne rødder og plantager af sig selv, men den genplantede blomst skal være ordentligt adskilt, og den foretrukne vandningsmetode er overheadvanding (som fra en vanddamp) i stedet for at dyppe torvens snavs med vand.

Omsorg

Crowding og alt for våde klimaforhold kan forårsage en engelfløj begynder at udvikle en svamp, der hedder bakteriel bladplet, hvilket forårsager et "speckling" udseende på bladene. Der er også nogle af de bugs, der skal passe på, med bladlus, bløddyr, mider, larver og svampekerner, der ligner små sorte fluer (se Ressourcer nedenfor). Hvis dyrket udendørs, vil nogle blive ødelagt i tilfælde af regnstrømme, men bare sørg for at bringe dem ind før frost. Indendørs eller ude, hold dem ude af direkte sollys.

Funktioner

Englefløjbegonier kan dyrkes som udendørsårige eller vil vokse lige så pænt indendørs i en pot i halvskygge (svagt oplyste områder). De blomstre i maj måned hele vejen igennem september og kommer i pink (laks), rød (skarlet), hvid og orange farver med dybe, mørkegrønne hårede blade eller "vinger". De har små og tykke stokke på stokke og er ikke så delikate, som de kan synes, hvis de passer ordentligt. Ubegrænset, begonia vinger er skævt, forstørret på den ene side og flad på den anden.

Overvejelser

Yngre begonier har brug for mere fosfor, mens de vokser. Ældre eller mere etablerede planter skal befrugtes mindst en gang om året. En all-purpose gødning er god nok.

Landskabspleje

Uanset om den er i en hængende kurv eller draperet på tværs af en galvaniseret wirekurv eller hustled ind i en trægårdspande, kan den "beguiling bewitching begonia" udstilles i demi-light næsten året rundt undtagen i de kolde måneder, som de ikke kan lide. Klip ud de mindre blomstre, så de kan få fortsætte med at vokse, og installer et par demure dahliaer og petunier i baggrunden. Slutresultatet af denne slags landskabspleje harmoni er Prom Night Regalia.

Video Instruktioner: Angel Wing Begonia Care.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar