Om Alstroemeria

Om Alstroemeria

I Denne Artikel:

Alstroemeria blomsten har en lilje udseende og er tilgængelig i mange farve valg. Der er ca. 50 arter af slægten Alstroemeria, hvor de fleste hybridplanter skabes i laboratorieindstillinger, ifølge plantingflowerbulbs.com. Blomsterne er populære i bløde blomsterbuketter og blomsterarrangementer, da de har en lang vase livstid på op til to uger.

Identifikation

Alstroemeria er en knoldende blomstrende plante, der også kaldes Inca lily eller peruvian lily. Blomsten stammer fra Sydamerika og vokser godt i varme klimaer. Alstroemeria kan ikke dyrkes udendørs i voksende zoner 5 og under. Planterne vokser op til 40 tommer højt og producerer en blomst med tre kronblade. Blomsterne er ikke duftende, men kommer i mange farver på grund af hybrid- og laboratorieforplantede plantesorter.

Skadedyr og sygdomme

Alstroemeria er sjældent inficeret med skadedyr eller sygdomme. Det er muligt for planter at få en mosaikvirusinfektion, men sygdommen påvirker kun løvet gennem klorose, hvilket forårsager mangel på klorofyl. Virussen har ingen kur, så inficerede planteknolde skal graves op og kasseres.

SĂĄdan Plantes

Plant Alstroemeria senest i det tidlige forår i områder, hvor der er fuld sol. Knolde skal plantes på samme dybde som de var i indkøbsbeholdere, eller omkring 15 til 20 centimeter. Sæt hver plante mindst en fod fra hinanden og påfør en gødning til hullet inden dækning. Mulch området omkring nye planter med tre inches organisk kompost. Efter plantning, vand til fuldstændig fugtning af jorden.

Pleje og vedligeholdelse

Alstroemeria planter blomstrer i det sene forår gennem den tidlige sommer. I løbet af vækstsæsonen, døde hoved eller beskære tilbage blomster, der er døde. Hver forår anvender et 3-tommers lag af mulch omkring planterne. Planterne skal vandes regelmæssigt mindst en gang om ugen gennem sommeren, når der er lidt regn. Alstroemeria planter skal befrugtes, når blomster begynder at åbne og hver anden til tre uger gennem blomstringen. I efteråret kan knolde graves til efterår og vinterbeskyttelse. Opbevar gravemaskiner i fugtig jord på et køligt, mørkt sted.

Adskille og flytte

Alstroemeria spredes hurtigt gennem jordstængler under jorden. Planterne vokser i to faser; den første er et grønt stadium og det andet er et blomstringstrin. Planterne skal adskilles, når den første fase bliver mere udbredt end blomstringstrinnet. At adskille, grave planten knolde og forsigtigt trække fra hinanden rod sektioner at adskille. Replant alle adskilte plantesektioner, efterlad mindst en fod mellem hver plante.

Video Instruktioner: How to Pronounce Alstroemeria.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar